Standaard Boeking Procedure :

1. Vul het boekingsformulier in en verstrek ons op voorhand zo veel mogelijk informatie. (Zie onder bij Waarom een formulier invullen met zoveel details.)

2. De informatie die u ons beschikbaar stelt zal z.s.m. verwerkt worden door één van onze interne boekingsagenten.

3. Een van de boekingsagenten zal vervolgens uw contactpersoon worden en deze zal zo snel mogelijk, nadat hij met de artiest(en) contact/overleg heeft gehad m.b.t. uw aanvraag, contact met u opnemen om te bespreken of uw aanvraag mogelijk is en zal u vervolgens per mail alle gewenste informatie toesturen.

4. Mocht u vervolgens een optie willen plaatsen, dan maken wij u er op attent dat een optie-termijn van maximaal 10 dagen wordt gehanteerd, tenzij anders overeengekomen.

5. Mocht u een aanvraag willen bevestigen, dan ontvangt u binnen 5 dagen van ons een contract met daarop de overeengekomen conditie’s, welk contract u binnen 5 dagen na ontvangst getekend dient te retourneren.

Waarom een formulier invullen met zoveel details? Veel artiesten willen vooraf weten wat voor een optreden er wordt aangeboden. Wat voor een publiek, welke lokatie, wat voor een evenement etc. Niet alle artiesten willen namelijk op een prive feest of in een discotheek/club of in de openlucht optreden. Andere artiesten willen weer uitsluitend voor een bepaalde doelgroep optreden. Weer andere artiesten hanteren een gage welke afhankelijk is van het soort optreden. Een en ander is ook weer afhankelijk of er sprake is van een tape-optreden of een concert, waarbij weer totaal andere randvoorwaarden gelden. Door het vooraf geven van zoveel mogelijk informatie, kunnen wij sneller en volledig met een artiest of zijn/haar directe management overleggen. Vervolgens kunnen wij uiteraard sneller op uw aanvraag reageren, eventueel met bijzondere voorwaarden en/of extra randvoorwaarden, zodat u optimaal wordt geinformeerd. Kortom: des te meer informatie, des te minder vragen, des te sneller volgt een antwoord op uw verzoek.

Informatie die aan ons verstrekt wordt zal vertrouwelijk worden behandeld, zoals de informatie die wij u verstrekken ook vertrouwelijk behandeld dient te worden. Het verzenden van een Artiest Aanvraag Formulier is geen bevestiging van een definitieve boeking, het betreft uitsluitend een informatie-aanvraag. Wilt u zeker zijn, voor een definitief contract af te sluiten, dat u alle informatie van het geplande optreden voorhanden heeft, vraag dan om een zgn. “deal-memo”, waarop alle conditie’s en randvoorwaarden staan vermeld. Ook de deal-memo is geen contract, een optreden is pas bevestigd als er een getekende overeenkomst tot stand is gekomen.