In december 1993 vloog haar eerste nummer The Rythm Of The Night , uitgebracht door DWA Records, alle hitlijsten over de hele wereld binnen. Het nummer werd #1 in Italie en dat bleef het voor 13 achtereenvolgende weken. In Engeland behaalde het de 2de plaats in de officiele verkoop lijsten (meer dan 400.000 kopieën verkocht, goudenplaat status).

Toen het nummer in Noord-Amerika bekend werd, kwam het op #11 in de officiële verkooplijsten van de USA en op #1 in Canada. Het werd bekroond met meer dan 15 gouden- en platinaplaten over de hele wereld en bewees hiermee dat het het meest geliefde en dansbare nummer was van 1994. Terwijl Corona deelnam aan TV shows, foto sessies en optredens in discotheken, begon producer Francesco aan de voorbereiding van nieuwe nummers voor een album.
In een korte periode, met dank aan haar wereld tour, werd Corona (vocalist Olga) een bekende ster, geliefd door haar schoonheid en persoonlijkheid.

In 1995 kwam Baby Baby en veroverde weer de hitlijsten,het werd weer zoals verwacht, een #1 in Engeland. En wederom kwam Corona in de Amerikaanse hitlijsten.

Het lang verwachte debuut album met als titel The Rythm Of The Night staat vol met melodieuze en vrolijke liedjes. Het reizen over de hele wereld werd voortgezet, en in de zomer van 1995 was Corona een van de grootste sterren van Festivalbar, Italië’s belangrijkste zomerevenement.

De derde single, Try Me Out was een grote hit in Italië en in Engeland. Het bereikte de top 5 in een groot deel van de wereld. Vele grote namen (MK, Alex Party, Lee Marrow) maakte er remixen van. De video, had grote tv airplay,wat uitendelijk zorgde dat deze Italiaanse diva een superster werd.